Flexapp, FLEXCODER Bilişim Yazılım Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. bünyesinde hizmet veren bir Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Platform, proje bazlı çalışmalarda İşverenle Mobil Uygulama Geliştiricileri arasında bir köprü görevi üstlenmektedir. Bu köprü sayesinde işveren ihtiyacı olan Mobil Uygulamayı daha az maliyet ve daha fazla güven ile yaptırabilecekken, geliştirici de güvenli bir şekilde profilini oluşturup, uygulamasını kod kullanmaya gerek duymadan tamamlayabilecek ve ekonomik kazanç elde edebilecektir.

FlexappMobil Uygulama yaptırmak isteyen şirket veya kişilerin, Mobil Uygulama Geliştiricileri ile buluştuğu noktadır.

Bu platform; İşvereni ve Uygulama Geliştiricilerini bir araya getirerek, Proje Bitirme Garantisini kendi sorumluluğuna alır ve ortaya harika uygulamalar çıkmasını sağlar.

7 yıllık araştırma ve geliştirme süreci sonunda Uygulama Geliştiricileri için tasarlanan Flexapp Platformu, kod yazmanıza gerek kalmadan pratik bir şekilde uygulama geliştirebilmenize olanak sağlar.

Bulgurlu Mah. Günaydın Çıkmazı No:13/2 Üsküdar / İSTANBUL
Telefon: 0(216) 469 10 50

________________________________________________________________________

Retorik Tercüme Bürosu, sınırların ortadan kalktığı modern dünyada kültürel ve dilbilimsel engelleri aşmanızı sağlamak amacıyla kurulmuştur. Bu bağlamda, kurumsal ve bireysel çalışmalarınız sırasında ihtiyaç duyacağınız tercüme hizmetlerini nitelikli ve deneyimli mütercim-tercüman kadrosu aracılığıyla, editör ve tasarımcılarımızla  talep edilen zamanda, istenilen tasarımla, kaliteli tercümeyle ve uygun maliyetlerle hizmet sunmaktadır. Müşteri odaklı çalışma anlayışını benimsemiş olan firmamız, kaliteli ve doğru tercüme hizmetleriyle her türlü kurumsal ve bireysel müşterinin yanında yer almayı ilke edinmiştir. 

Retorik tercüme bürosu; tercüme hizmetine başladığı günden itibaren yazılı tercüme ve sözlü tercüme hizmetlerimizle sizlere gerek yurt içinde gerekse yurt dışında alanında uzman yeminli tercümanlarıyla hizmet vermeye devam etmektedir.

Adres:Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:8 D: 1 Kadıköy / İSTANBUL
Telefon:0 (850) 420 93 80

_____________________________________________________________________

DÖKÜM VE METAL İŞLEME Meslek grubunda, ODUNPAZARI / ESKİŞEHİR Bölgesinde Metallerin makinede işlenmesi (torna tesfiye işleri, metal parçaları delme, tornalama, frezeleme, rendeleme, parlatma, oluk açma, perdahlama, birleştirme, kaynak yapma vb. faaliyetler) (metallerin lazerle kesilmesi hariç) konularında hizmet vermektedir.

______________________________________________________________________

Liman Balıkçılık Malzemeleri San ve Tic Ltd Şti 

2011 yılından beri sektörde hizmet veren firmamız bünyesinde Owner, Cultiva, Wily, Portfish, Grauvell, Camminare, Jinza, Vorteks, Teklon, Vertıx, Pros, Kona markaları yer almaktadır..

Geniş ürün yelpazesiyle Amatör Balıkçıların gözde malzemelerini tedarik eden geniş bayii yapısına sahip köklü bir şirkettir.

Limanağ balıkçılık Malzemeleri San ve Tic Ltd Şti 

___________________________________________________________________

Lodos Balıkçılık

Firmamız Balık avı ile kamp malzemeleri Outdoor giyim konusunda satışı yapmaktadır. Geniş Ürün ve marka yelpazesiyle müşterilerine hizmet vermektedir. Önceliğimiz hızlı hizmet ve doğru ürünler olduğu için bu durum bizlere müşteri memnuniyeti olarak geri dönmekte ve zamana yaydığımız büyüme hedeflerimiz içinde doğru adımlar atmaktayız.

___________________________________________________________________________________

Kaptan Balık Av Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. 2003 yılında istoç’ta ticari faliyetine başlamış ve günümüze kadar gelişimini sürdürmüştür.
 
Kaptan Balık Av Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. Balık avcılığı yapan Amatör ve Profesyonel balıkçıların ihtiyaçları doğrultusunda gerekli olan tüm balıkçılık ekipman ve malzemelerini Türkiye geneline satışını yapmaktadır. Kaptan Balık yapmış olduğu hizmetleri ile sektörün ileri gelen kuruluşlarından birtanesi olmayı başarmıştır. Kurulduğu günden bu günümüze kadar yurtiçi ve yurdışında ki en güvenilir markalar ile çalışmalarını sürdürmüştür. Aynı zamanda %100 Türk markası olarak dizayn ettiği ve gelişimini sağladığı ”Captain” markası ile Amatör veya Profesyonel Balıkçılığın tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
 
Kaptan Balık Av Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. Sektörün ileri gelen markalarından Alman Markası olan BALZER, italyan markası olan SİLSTAR, kore markası olan DYNEEMA ve YOUVELLA, japonya markası olan HAYABUSA, ingiltere markası olan ULTİMA ve ANYFİSH ANYWHERE, çin markası olan FİSTECH ve MUTANT, ukrayna markası olan KARPELA CONT markalarının distribitörlüğünü yapmaktadır. Markalarımızın ekonomik ve kaliteli malzemeleri ile ülkemizin dört bir yanındaki bayilerine toptan satışını yaparak Amatör ve Profesyonel Balıkçıların malzemelerini temin etmektedir.
 
Kaptan Balık Av Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. Genel merkezi, toptan sergi mağazası ve Depo, Sevkiyat bölümü istoçta faliyetlerini ve hizmetlerini sürdürmektedir.

KAPTAN BALIK VE AV MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ